Böcker – Mjukpärm, Hårdpärm, Spiral och Wire-O

Vi är experter på att producera alla typer av böcker, kataloger och tidskrifter. Här får du hög och jämn kvalitet, oavsett upplaga, tryckmetod och bindningstyp.
  • Svart/vita och färgböcker
  • 50 till 10 000 st.
  • Valfritt format
  • Trådbindning möjlig oavsett tryckmetod
  • Exklusiv finish som 3D-effekter och specialeffekter
  • Omslagsmall för gratis nedladdning
  • Pliktleverans alltid inkluderad
Inbindningstyp Normal produktion Ej brådskande ? Express ?
Pocket/Mjukpärm: 10 arbetsdagar 15 arbetsdagar 5 arbetsdagar
Wire-O: 10 arbetsdagar 5 arbetsdagar
Spiral: 10 arbetsdagar 5 arbetsdagar
Inbunden/Hardcover: 14 arbetsdagar 18 arbetsdagar 10 arbetsdagar

Observera att priserna visas som "Ej brådskande". Produktionstiderna kan förlängas under högsäsong (nov./dec.) och beställning av partiell lack, folie, flikar etc. kommer att resultera i extra produktionsdagar på både normala och expressuppdrag.

Prisberäknare

Produktionstid: 11-15 vardagar
Frakt: 
Första leveransen oavsett storlek 149 SEK
Priserna är baserade på "Ej brådskande" produktion.
Klicka direkt på priset för att beställa
RyggbreddOmslagsmall300400500600
90g Offsetpapper12,2 mmLadda ner20 058125 951131 490136 4801

RyggbreddOmslagsmall300400500600
90g Offsetpapper12,2 mmLadda ner13 816617 402620 990623 5706

Om böcker

Vi erbjuder alla typer av bindningar. Bland våra kunder hittar du några av landets största förlag, egenutgivare, privatpersoner och företag. Med andra ord har vi stor erfarenhet av alla typer av bokprojekt, oavsett om du ska ge ut en ny bästsäljare, skapa tidskrifter eller ge ut dina egna minnen.

Tidskrifter/kataloger
Vi har lång erfarenhet av att producera tidskrifter. Du kan dra nytta av tryckta tidskrifter på otaliga sätt. Använd dem för att stärka ditt varumärke, presentera dina produkter och tjänster på ett inbjudande sätt och skapa långvariga relationer med dina kunder genom relevant och engagerande innehåll.
Vi tar hand om både tryck, adressering, förpackning/foliering och leverans med vår kuverterings- och folieringstjänst.

Bokproduktion
Vi erbjuder böcker i små och stora upplagor i alla typer av bindningar, trådbunden eller limmad, med exklusiva 3D-lack-, silver- och guld-effekter på omslaget, och mycket mer i efterbehandling. Vi gör efterbehandlingen själva, vilket garanterar kvalitet, flexibilitet och leveranssäkerhet.

  • Mjukpärm med/utan flikar: Böcker med mjuk pärm som produceras med flexbindning/4 fals och sidlimning. Böckerna limmas med hotmelt- eller PUR-lim, och trådbindning är också möjligt för extra stark bindning och exklusiva effekter. Produceras både digitalt och i offsettryck.
  • Hårdpärm: Böcker med hård pärm. Omslaget trycks på antingen 170 g Silk eller linnepapper som limmas på 2,4 mm tjockt kartong. Böckerna limmas med hotmelt- eller PUR-lim, och trådbindning är också möjligt för extra stark bindning och exklusiva effekter. Produceras både digitalt och i offsettryck.
  • Wire-O / Spiral: Böcker med wire-o eller spiral med fram- och baksida i papper, plast eller kombinationsmaterial. Wire-O-böcker monteras med en wire-o som låses fast på baksidan av omslaget. Spiralböcker monteras med en genomgående spiral. Möjligt att välja färg och placering för wire-o/spiral samt exklusiva effekter.

Finish och efterbehandling
Vi erbjuder alla typer av finish och utrustning. Välj mellan trådbindning, premium 3D-lack, silver- och guldfolie, prägling, rund rygg (hårdpärm), skyddsomslag (hårdpärm) och mycket mer. Om alternativet inte finns tillgängligt i kalkylatorn, vänligen kontakta din projektledare eller skicka din förfrågan till vårt kalkylatorteam på info@scandinavianprintgroup.se.

Miljömärkning
Vi har en omfattande miljöpolicy där miljömärkning av bokproduktioner inte är något hinder. Få dina bokproduktioner miljömärkta (kostnadsfritt), FSC-certifierade eller välj en CO2-kompenserad bokproduktion. Läs mer om vår miljöpolicy här.

Frågor och svar

Frågor och svar

.

Loading ...

Din inköpskorg

Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Beställning av

Var uppmärksam på at vi alltid anger avsändelsesdatum. Här ska leverans tilläggas.

Välj produktionstid
Varning
Varning
Varning
Varning
Större eller mindre leverans
Scandinavian Print Group har rätt till större eller mindre leverans på upp till 10 % av den avtalade upplagan.
Vid större eller mindre leverans av böcker kommer fakturan att justeras efter det antal som faktiskt levererats till det styckpris som anges i orderbekräftelsen.
Anmärkning angående Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil levereras individuellt och utan appliceringstejp, vilket innebär att monteringen sker manuellt för varje del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej!

Vi har nu skickat en offert.

Vill du beställa trycksaken finns det en direktlänk i meddelandet där du kan göra din beställning med några få klick. Du kan givetvis också besvara meddelandet med din(a) tryckfil(er) om det är lättare för dig.

Behöver du mer information är vi redo att hjälpa dig på info@lasertryck.se eller tel. +45 87 303 303.

Med venlig hilsen
,

Scandinavian Print Group
Flygfältsgatan 26
128 30 Skarpnäck

Korg