Bokproduktion

Scandinavian Print Group är bland de få boktryckerier som har ett eget bokbinderi, där vi erbjuder alla typer av bindningar. Det säkerställer kvalitet, flexibilitet och större leveranssäkerhet.

Vi erbjuder alla typer av bindningar, alla typer av efterbehandling och exklusiva specialeffekter för ditt omslag.

Bland våra kunder finns några av landets största förlag, egenutgivare, privatpersoner och företag.

Med andra ord har vi stor erfarenhet av alla typer av bokprojekt, oavsett om du ska ge ut en ny bästsäljare, skapa tidningar eller publicera dina egna memoarer.

Anette Bothin
Kontaktperson
Anette Bothin
08-442 19 13

Din totalleverantör

Att vara störst betyder inte nödvändigtvis att man är bäst. Men inom bokproduktion betyder storleken faktiskt ganska mycket. Vi har nämligen landets största bokproduktion och det ger oss en rad stordriftsfördelar.

Våra arbetsflöden är automatiserade och vi har backups av alla maskiner, så även om en maskin går sönder är våra kunder garanterade leverans.

Åben softcover

Bookbox

Med bookbox produceras i en liten upplaga, motsvarande en låda, som skickas till din föredragna distributör. I takt med att boken säljs och lagringskapaciteten minskar, sätts en ny låda med titeln automatiskt i produktion innan lagret tar slut.

Det innebär att du till ett fast, lågt styckpris kan hålla titlar levande och tillgängliga för försäljning och undvika överproduktion, vilket är till skada för ekonomin och miljön.

Bookbox kasse
Loading ...

Din inköpskorg

Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Korg