Kuvertering
och foliering

Låt oss erbjuda en komplett lösning för dina kampanjer och postutskick.

Vi trycker dina trycksaker och kan hjälpa dig ännu mer när det gäller att skicka ut direktreklam eller annat postmaterial. Vi kan trycka, adressera, kuvertera och foliera, vilket innebär att dina trycksaker hanteras av en och samma leverantör. Det minskar fel och förkortar produktionstiden.

Det är den kompletta lösningen som garanterar dig som kund en kort produktionstid, minskad risk för fel och är betydligt billigare.

Med vår tjänst får du allt du behöver för att skicka tidningar, direktreklamkampanjer, informationsbrev, säljpresentationer etc. på ett och samma ställe!"

Vi har alla resurserna internt och hanterar din uppgift från början till slut.

Bo Christensen
Kontaktperson
Thomas Bengtsson
8 554 204 39

Postadresser

Vi har lång erfarenhet av att hitta postadresser för B2B-målgrupper baserat på t.ex. bransch, geografiska områden etc. och vi hjälper dig gärna.

Tryck

Vi kan hantera alla tryckuppdrag, från enkla medlemsbrev till stora tidskrifter och komplexa direktreklamkampanjer.

Foliering

Våra faciliteter är redo att samla ihop och foliera din trycksak i 100 % återvinningsbar plast. Faktum är att våra faciliteter maskinellt kan hantera upp till fem bilagor.

Kuvertering

Vi kan kuvertera din försändelse i C5- eller C4-kuvert. Våra faciliteter kan hantera upp till fem delar, och naturligtvis tar vi också hand om att kuverten är med eller utan tryck.

Adressering

Vi har många möjligheter inom variabeldata. Få dina trycksaker adresserade precis som du vill.

Postinlämning

Vi har stor kunskap om olika distributörer. Oavsett om din kampanj innehåller 250 eller 50 000 mottagaradresser hjälper vi dig att hitta lösning.

Du bestämmer

Vi har mångårig erfarenhet av specialförpackning, kuvertering och foliering av postförsändelser. Välj antingen en helhetslösning eller välj enskilda alternativ. En tjänst förpliktigar dig inte till fler.

Vi hjälper dig med dina sändningar av t.ex:

  • Medlemsbrev
  • Directutskick
  • Tidningsutskick
  • Säljförslag för kunder eller filialer

Exempel på priser

Typ Uppstart Pris per st.
Adressering 1 360 kr 0,44 kr
Foliering 1 020 kr 1,04 kr
Foliering och adressering 2 040 kr 1,11 kr
Foliering, extra bilaga 0,20 kr
Kuvertering 425 kr 0,51 kr
Kuvertering, extra bilaga 170 kr 0,17 kr

Priserna gäller per styck med en bilaga. Exkl. moms, 65 kr. adm. avgift och frakt.

Kampanj

Billigara – smartare

Att skicka direktreklam är inte längre begränsat till stora utskick på över 3 000 exemplar. Idag kan du testa värdet av en direktreklam riktad till din målgrupp med ett mindre utskick, till exempel 500 exemplar.

Vi har Skandinaviens största grafiska produktion och har all utrustning in-house. Vår in-house produktion innebär att vi inte behöver outsourca produktionen, vilket gör att vi kan garantera kvalitet och leveranstid med mycket korta deadlines.

Kuvert
Loading ...

Din inköpskorg

Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Korg