Förpackning
och logistik

Våra moderna lagerlokaler sträcker sig över 3 000 kvadratmeter och har 4 500 pallplatser tillgängliga. Här tillhandahåller vi skräddarsydda förvaringslösningar som eliminerar bekymmer kring platsbrist, varumottagning, leverans och korrekt förvaring av dina trycksaker och mässmaterial.

Din individuella lagerlösning är inte bunden till ett fast pris i ett excelark. Vi föredrar att ha en dialog om dina behov för att säkerställa att du inte betalar för mycket och får den perfekta lösningen presenterad för dig.

Få en rundtur.

Kim Seeger
Kontaktperson
Kenneth Finn
08-442 19 18

Självbetjäningsportal

Via vår online självbetjäningsportal kan du beställa nya material eller fylla på ditt lager. Vi skickar eller lagrar dina material exakt enligt dina instruktioner.

I självbetjäningsportalen har du också full kontroll och översikt över dina leveranser och ditt aktuella bestånd. Du kan beställa specifika leveranser i olika mängder till olika mottagare direkt i din portal.

Utforska vår självbetjäningsportal
Mand ved computer med selvbetjening åben

Förpackning

Vi packar dina trycksaker så att de passar dina mottagares individuella behov. Faktum är att vi kan både producera, packa, skicka och lagra dina trycksaker precis som du vill.

Läs mer om förpackning

Logistik

Att hålla koll på all logistik och säkerställa att allt hamnar i rätt händer kräver kompetens. Därför är våra logistikmedarbetare bland de skickligaste i branschen.

Läs mer om logistik
Lagermedarbejder

Distribution

Låt oss ta hand om laveransen av dina försändelser. Vi tar hand om allt från pall till fulla lastbilar och ser till att din försändelse når rätt mottagare på bästa sätt.

Läs mer om distribution
Papkasser på palle
Loading ...
Loading ...

Din inköpskorg

Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Korg