Digitala
lösningar

I nära samarbete med kunderna har vi utvecklat unika IT-lösningar för att möta deras individuella behov. Vi har en egen IT- och utvecklingsavdelning och har därför full kontroll över utveckling, programmering och integration.

Vi skräddarsyr lösningar exakt efter dina behov. Vi levererar mjukvarulösningar där du till exempel via din webbshop, ordersystem etc. kan initiera trycksaker (även en-til-en) i vår produktion - utan manuell hantering!

Kenneth Finn
Kontaktperson
Kenneth Finn
08-442 19 18

Whitelabel

Denna IT-lösning är en online-beställningsportal för grafiska företag.

Som Whitelabel-partner får du en gratis webbplats med en webbshop som ger tillgång till vår produktion. På så sätt kan du erbjuda dina kunder ett bredare utbud av trycksaker utan att belasta din egen produktion.

Öka din försäljning genom att erbjuda fler tryckjobb via din egen webbshop och aldrig mer behöva säga nej till en uppgift. Du blir synlig och har full tillgång till en användarvänlig backend medan vi arbetar bakom kulisserna och producerar de beställningar du önskar.

Se video om Whitelabel Ladda ner mer information

Display med Whitelabel-lösning

Bookbox

Framtidens bokproduktion för förlag i Sverige. Vi har utvecklat bookbox, där böckerna automatiskt trycks kontinuerligt i små mängder i takt med försäljningen.

Förlagets titel produceras i en liten upplaga, motsvarande en låda, som skickas till förlagets föredragna distributör. När boken säljs och lagerkapaciteten minskar, sätts automatiskt en ny låda med titeln i produktion innan lagret är tomt.

Med bookbox undviker förlaget överproduktion och därmed destruktion, vilket är bra både för förlagets ekonomi och för miljön.

Ladda ner mer information

Bookbox

BrandCentral

BrandCentral är en marknadsföringsportal som kan hantera ditt varumärke, marknadsföringstjänster och grafisk upphandling över avdelningar och länder.

Med BrandCentral får du:

  • Rabatter på trycksaker
  • Samling av marknadsföringsmaterial
  • Warehouse
  • Generering av tryckfiler
  • Mediearkiv
Testa Basic-lösning Testa Premium-lösning
BrandCentral
Loading ...

Din inköpskorg

Ekspres gebyr:
Pris totalt : exkl. moms
Samlet rabat:
Korg